wie zijn wij

Onlangs is Next Generation Nesselande kleinschalige kinderopvang van start gegaan. Wij zijn een zelfstandige onderneming in de gastouderopvang. Per dag vangen wij maximaal 6 kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door aangesloten te zijn bij een erkend gastouderbureau voldoet Next Generation Nesselande aan de eisen van de wet kinderopvang die door de overheid hieraan gesteld zijn. Wij hebben een samenwerkingsverband met gastouderbureau "Solo Bambini". Met de door ons verstrekte facturen kunt u bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. 


Next Generation Nesselande is van mening dat gasterouderopvang een verlengstuk is van de opvoeding thuis en daarom aan de hoogste kwaliteit behoord te voldoen. Wij bieden een veilige, warme omgeving hetgeen bijdraagt aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van een kind. Het kind staat bij ons centraal. Next Generation Nesselande werkt met een vast dagritme. Vaste patronen worden door de kinderen herkend en geven hen een gevoel van rust en veiligheid. Dit is voor ons dan ook één van de belangrijkste basis principes. Met ruime openingstijden, duidelijke (prijs)afspraken en met een vast aanspreekpunt geeft Next Generation Nesselande aan waar gastouderopvang voor staat. Namelijk: kwaliteit, kleinschaligheid, veiligheid en service op maat.


Next Generation Nesselande wordt geleid door Margo Morsch. Met het starten van Next Generation Nesselande heeft zij een lang gekoesterde wens kunnen realiseren. Namelijk van het werken met jonge kinderen haar beroep maken en hen begeleiden in hun groei naar zelfstandige en verantwoordelijke volwassenen.


Als uw kind bij ons aanmeld voor de dagopvang vindt er een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek nemen wij met u een aantal belangrijke zaken door zoals: eet-en slaap gewoontes, eventuele allergieën, karakter van het kind, huisregels, voedingswensen en de dagelijkste gang van zaken. Neem voor een afspraak hiervoor contact met ons op via het contact formulier of bel ons op de vermelde nummers.


U bent van harte welkom bij Next Generation Nesselande.