welkom bij

De vaste leidster van Next Generation Nesselande is Margo Morsch.

Allereerst wil ik u van harte welkom heten op onze site en zal ik mijzelf kort bij u introduceren. Ik heb 3 kinderen, 2 reeds volwassen dochters en een zoon van 7. Na jarenlang opvang te hebben gedaan in de prive sfeer heb ik na lang beraad besloten om mijn droom te verwezenlijken en van het werken met jonge kinderen mijn beroep te maken. Om volgens de wettelijke bepalingen voor de kinderopvang te mogen werken zijn door de overheid een aantal eisen gesteld.

  

Uiteraard ben ik gecertificeerd volgens deze normen. Ook het certificaat kinder EHBO is aan mij toegekend. Door mijn ervaring ben ik in staat de kinderen te stimuleren en uitdagingen aan te bieden die   passen bij hun leeftijd en ontwikkelings  niveau. Deze uitdagingen worden aangeboden in de vorm van spelmateriaal en door het werken met thema‚Äôs. Ik ga op een positieve manier met de kinderen om en hanteer duidelijke regels met betrekking tot gewenst en ongewenst gedrag.  Verder stimuleer ik de kinderen nieuwe dingen te proberen en spreek ik mijn waardering uit voor de dingen die zij al kunnen.

 

Hiermee wordt het zelfvertrouwen van de kinderen bevorderd. Door de kleinschaligheid van onze gastouderopvang ben ik in staat te kunnen waarborgen dat uw kind alle aandacht en begeleiding die u het thuis geeft ook bij ons krijgt. Op deze manier kan ik uw kind datgene bieden wat u als ouder ook wilt: het allerbeste voor uw kind.

 

Ik hoop dat u een goed beeld hebt gekregen van de gastouderopvang Next Generation Nesselande en hoop u als klant te mogen begroeten.